Lønsystem - Vælg det bedste lønsystem til din virksomhed

Mere end en halv million danskere modtager løn via DataLøns lønsystem.

Vælg et nyt lønsystem som er fleksibelt, sikkert og nemt at arbejde med. Du skal blot indberette dine stamdata, så sørger vi for det praktiske såsom lønberegning, lønudbetaling, indberetning til SKAT mv.
Lønsystem til løn og lønsedler

Få det mest valgte blandt alle danske lønsystemer

DataLøn er blandt Danmarks mest populære og udbredte lønsystemer. Flere end 65.000 danske virksomheder har allerede valgt at benytte Dataløn.

Vores lønsystem er et godt valg til både den lille virksomhed, såvel som til store.
Når du skal overveje valg af lønsystem er det godt at se på hvad andre vælger. Deres valg bekræfter at Dataløn er blandt de bedste danske lønsystemer.

Dette online lønsystem er en simpel og nem standardløsning, der ikke kræver et forudgående kendskab til lønbehandling.

Alt foregår online og automatisk. Du skal blot indberette dine stamoplysninger. Herefter varetager lønsystemet selv beregning, udbetaling, ATP, Skat osv. Systemet er 100 procent online, og du er sikker på at udbetale (og selv få) løn til tiden – og lønsedlerne sendes automatisk direkte til e-Boks.

Fuld tilfredshed eller gratis

Prøv DataLøn i 3 måneder uden binding, helt risiko frit.
Den store udbredelse at dette lønsystem gør, at vi løbende har strømlinet og tilpasset det, så det er nemt, intuitivt og enkelt at bruge og kan tilbydes til en fornuftig pris.

Fordi systemet er gennemtestet er vi også sikre på at det er det bedste lønsystem og at du bliver fuldstændig tilfreds. Så sikre at vi tør give dig en tilfredshedsgaranti.

Du får 3 måneder til at prøve dit nye lønsystem. Hvis ikke du er 100 % tilfreds, giver vi dig pengene tilbage. Sådan gør vi det gratis og risiko frit for dig at prøve et billigt lønsystem.
Oprettelse er gratis, og vi hjælper dig selvfølgelig godt i gang.

Spørgsmål til dit lønsystem?

Dataløn er et nemt lønsystem at bruge. Men selvom det er nemt, har du naturligvis altid mulighed for at få hjælp.

Du er velkommen til at ringe til os eller chatte med os alle hverdage, hvor dygtige medarbejdere er klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål om løn, personaleadministration eller andet vedr. lønsystemer.

 

 

 

 

 

Lønsystemet der klarer alt indenfor løn og sender lønsedlen via e-Boks

Vælg et online lønsystem, der klarer alt via e-Boks

Med et online lønsystem fra DataLøn skal du ikke bekymre dig om løn til tiden. Vi sørger for rettidig udbetaling af løn og sender alle lønsedler direkte til dine medarbejderes e-Boks. Du får også adgang til dit eget online e-arkiv, så du nemt og bekvemt kan gemme alle dine lønbilag og dermed have det store forkromede overblik ét sted.

Vil du vide mere om vores lønsystem?

Har du spørgsmål vedr. valg af lønsystem eller behov for sparring, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi har dygtige konsulenter der sidder klar til at tage en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed med at få glæde af vores populære lønsystem.

Ring til os, eller lad os ringe dig op - så hjælper vi dig med at finde den løsning der passer bedst til netop din virksomhed.

Kontakt os