Med DataLøn får du:

 • Automatisk løn til alle medarbejdere
 • Automatisk overførsel af skat og pension m.m.
 • Mulighed for at lave løn tilbage i tiden
 • Integration til tids- og økonomisystemer
 • Support telefonisk og online

Se min pris   Vil du have en gratis demo?

Sådan tilmelder du dig DataLøn:

 • Vælg produkt og antal medarbejdere.
 • Indtast dine personlige oplysninger.
 • Indtast virksomhedsoplysninger (CVR-nummer, etc.).
 • Indtast bankoplysninger og afslut med MitID.

Tilmeld her

Det er det hele - herefter kontaktes du af vores implementeringsmedarbejdere, der hjælper dig i gang. Så er du klar til køre lønnen nemt og fleksibelt! 

Vidste du, at over 75% af DataLøns kunder er virksomheder med under 10 medarbejdere?

Derfor er DataLøn nemt

Løn skal være nemt. Derfor kan vi hjælpe dig i gang, køre lønnen for dig og har en masse automatiske funktioner.

Skal løn være nemt?

Sammenhængende finansløsning

Mangler du overblik, sammenhængende data og at kunne håndtere flere ansatte på en gang? Så læs hvordan DataLøn gør dit liv lettere.

Vil du have overblik?

Undgå fejl med DataLøn

Savner du prøveberegninger inden lønnen køres? Eller mulighed for at rette de fejl der er opstået? Få ro i maven med DataLøn.

Vil du undgå fejl?

Træk lønrapporter

Med løndatarapporten kan du hurtigt trække de oplysninger om en medarbejder, du ønsker, f.eks lønudgifter, kørselsbidrag og ferietillæg.

Se lønrapporter

Importfunktion i DataLøn

Når du skal rette satser eller andet på flere medarbejdere, kan du gøre det i én arbejdsgang og dermed spare tid.

Se importfunktion

Integrer DataLøn med dine andre systemer

Regnskab

Komplet cloud-baseret regnskabsprogram udviklet til små og mellemstore virksomheder.

Regnskab

Ordrestyring er udviklet for og med håndværkere som gerne vil have bedre overblik over forretningen.

Regnskab

Regnskabsprogram udviklet til mindre virksomheder. Klar fakturering, moms og bogføring online.

Regnskab

Regnskabsprogram til håndværkere, butiksejere, selvstændige og andre mindre virksomheder.

Gode råd når du skal vælge dit første lønsystem

Når du står overfor at vælge dit første lønsystem, sørg for at vælge et system der er nemt. Først og fremmest bør brugervenligheden være en topprioritet. Et intuitivt system gør det lettere for dig at navigere og håndtere lønprocesser, hvilket sparer tid og reducerer risikoen for fejl.

Funktionalitet er også essentiel; systemet skal kunne håndtere alle aspekter af lønkørslen, fra beregning til rapportering og integration med andre systemer, samt korrekte indberetninger til myndighederne.

Support og service er også vigtigt for mange. At have adgang til kompetent support kan være afgørende, hvis du støder på udfordringer eller har spørgsmål - og hos DataLøn har vi rigtigt mange lønkonsulenter tilknyttet til netop dette.

Omkostningerne ved lønsystemet skal også overvejes nøje, men pas på med at gå på kompromis med funktionaliteten. Det er vigtigt at finde et system, der tilbyder en god balance mellem pris og de funktioner, du har brug for. Hos DataLøn udbyder vi forskellige abonnementstyper, der henvender sig til både virksomheder der selv vil køre lønnen og de virksomheder der gerne vil have at vi klarer hele lønkørslen på deres vegne (LønAdministration abonnement)

4 tips når du skal vælge lønsystem for første gang:

Når du skal vælge dit første lønsystem, er der flere vigtige prioriteter, du bør overveje:

 • Brugervenlighed: Et lønsystem skal være intuitivt og nemt at bruge, så du kan fokusere på din kerneforretning. 

 • Funktionalitet: Sørg for, at lønsystemet opfylder alle dine behov, fra lønberegning til rapportering og integration med andre systemer. 

 • Support: Vælg et system, der tilbyder robust support og service. 

 • Smæk for skillingen: Hænger prisen på lønsystemet sammen med den værdi, det bringer? 

Alt dette mener vi, at DataLøn tilbyder. Ved at vælge DataLøn får du et lønsystem, der ikke kun gør lønadministrationen nemmere, men også sikrer, at du overholder alle lovkrav og regler, hvilket giver dig ro i sindet og tid til at fokusere på at drive din virksomhed.

sådan vælger du dit første lønsystem

Tilmeld når det passer dig

Tilmeld dig DataLøn når som helst det passer dig. Det er meget nemmere end du tror - Bare vælg dit foretrukne abonnement og udfyld formularen.

Og bare rolig. Efter du har udfyldt informationerne sørger vores implementeringsmedarbejdere for at kontakte dig og hjælpe dig i gang. 

(Pssst... Blandt nye virksomheder er LønAdministration abonnementet populært. Med LønAdministration klarer vi hele lønkørslen for dig, og du betaler blot et fast beløb per lønseddel.) 

Se abonnementer

Vælg et nyt lønsystem, som er fleksibelt, sikkert og nemt at arbejde med

Du skal blot indtaste virksomhedens og medarbejdernes stamdata, så er du klar til at udbetale løn. Og DataLøn er nok det lønsystem i Danmark, hvor du har den mindste risiko for at lave fejl. Derfor har flest danske virksomheder valgt dette online lønsystem – og mere end en halv million danskere får hver måned udbetalt løn fra DataLøn.

Lønsystemet hjælper dig med alt det praktiske såsom beregning af lønnen, udbetaling af pengene, indberetning til SKAT mv. Det smarte ved et online lønsystem er nemlig blandt andet, at det kan tale sammen med dine andre systemer inden for tidsregistrering og økonomistyring og automatisk sende de rigtige data mellem systemerne.

Du undgår dermed en masse manuelt arbejde og sparer derfor tid og bøvl ved at bruge DataLøn som dit lønprogram. Fordi rigtig mange af processerne i lønprogrammet kører helt automatisk.

Den helt optimale løsning, der kommer rundt om de helt centrale processer i medarbejderadministrationen, er at supplere DataLøn med DataLøn Tid og DataLøn HR. Book en demo i dag og find ud af hvorfor Dataløn er en af de foretrukne lønsystemer i Danmark.

Vigtigt om lønsystemer i Danmark

Det kan være svært at vide, hvad man skal prioritere når man overvejer at et nyt lønsystem eller at skifte lønsystem. Her er et par af vore vigtigste råd til virksomheder der overvejer at benytte et af de danske lønsystemer.

Hvad er de bedste lønsystemer i Danmark?

De bedste lønsystemer er brugervenlige, nemme, fleksible og skalerbare.

For virksomheder er et godt lønsystem afgørende for optimal lønadministration. Hvis lønkørslen ikke glider, kan det hurtigt skabe problemer i virksomhedens regnskab, samt utilfredshed blandt medarbejderne.

Hvad er et billigt lønsystem?

Et billigt lønsystem er omkostningseffektivt uden at gå på kompromis med funktionerne.

For virksomheder er et billigt lønsystem naturligvis godt, da alle er interesserede i at spare penge på lønkørslen. Husk dog på at jeres egen timeløn også koster penge. Så et billigt lønsystem er kun billigt hvis det også er nemt at bruge og ikke stjæler jeres egen tid. I DataLøn bruger vores kunder i gennemsnit kun 15 minutter om måneden inde i systemet.

Hvad er lønprogrammer?

Lønprogrammer er systemer til automatisering af lønprocesser - det er et andet ord for lønsystem/lønsoftware.

For de fleste danske virksomheder er online lønprogrammer uundværlige i deres lønhåndtering.

Beregn din pris   Køb DataLøn

Få det mest valgte blandt alle danske lønsystemer

Når du skal overveje, hvilket lønsystem du skal vælge, er det godt at se på, hvilket lønsystem andre virksomheder har valgt. DataLøn er blandt Danmarks mest populære og udbredte lønsystemer. Flere end 65.000 danske virksomheder har allerede valgt at bruge DataLøn som lønprogram. Deres valg bekræfter, at Dataløn er blandt de bedste danske lønsystemer.

Hvis du – som mange andre – tjekker nye leverandører på Trustpilot, vil du også kunne se, at DataLøn er blandt de bedste lønsystemer i Danmark. Her har DataLøn nemlig fuld plade med 5 stjerner, og vores ”Trustscore” er på hele 9,5 ud af 10. Du kan se nogle af de seneste vurderinger fra brugerne af vores lønprogram herover.

DataLøn er et godt valg af lønsystem til små virksomheder, såvel som til større virksomheder. Dette online lønsystem er nemlig en simpel og nem standardløsning, der ikke kræver et forudgående kendskab til lønbehandling og derfor også kan bruges af dig, der ikke er vant til at lave løn. Samtidig indeholder DataLøn også særlige fordele for den mere erfarne bogholder, for eksempel afdelingsopdeling og håndtering af forskellige overenskomster i samme lønprogram.

Alt foregår online og automatisk. Du skal blot indberette dine stamoplysninger. Herefter varetager lønsystemet selv beregning, udbetaling, ATP, Skat osv. Systemet er 100 procent online, og du er sikker på at udbetale (og selv få) løn til tiden – og lønsedlerne sendes automatisk direkte i mit.dk.


Fuld tilfredshed eller gratis

Prøv vores lønsystem i 3 måneder uden at binde dig til noget. På den måde kan du i ro og mag selv prøve at udbetale løn med DataLøn op til 3 gange og dermed lære lønsystemet at kende.

Hvis du efter de 3 måneder ikke er 100 procent tilfreds med at bruge lønprogrammet til at udbetale løn til dine medarbejdere, giver vi dig pengene tilbage. Det betyder, at du kan prøve dette lønprogram gratis og risikofrit – og at du kan fortryde efter 3 måneder. Det er vores tilfredshedsgaranti til dig.

Vi tror dog ikke, at du vil fortryde. Vi sørger nemlig for at hjælpe dig godt i gang med at bruge DataLøn som dit nye lønprogram. Den store udbredelse af lønsystemet gør, at vi løbende har strømlinet og tilpasset det, så det er nemt, intuitivt og enkelt at bruge, og så du kan få lønprogrammet til en fornuftig pris.

Fordi det er gennemtestet, er vi også sikre på, at det er det bedste lønsystem, og at du bliver fuldstændig tilfreds. Derfor tør vi give dig denne tilfredshedsgaranti, når du vælger nyt lønsystem.

Tilmeld dig her

Spørgsmål til dit lønsystem?

DataLøn er et nemt lønsystem at bruge. Men selvom det er nemt, skal du naturligvis altid have mulighed for at få hjælp og svar på dine spørgsmål til udbetaling af løn og brug af lønsystemet.

Heldigvis har vi 40 løneksperter, der sidder klar til at hjælpe dig. De kan svare på dine helt konkrete spørgsmål om, hvordan du bedst bruger DataLøn som lønprogram, og de kan også give dig gode råd om, hvordan du håndterer virksomhedens personale.

Du er derfor velkommen til at ringe til os eller chatte med os alle hverdage, hvor dygtige medarbejdere er klar til at hjælpe dig med emner som løn, personaleadministration eller andet vedrørende lønsystemer.

Du kan også finde svar på mange spørgsmål til DataLøn som lønprogram eller udbetaling af løn generelt i de artikler, vejledninger og hjælpevideoer, som du har adgang til direkte i DataLøn. Her skriver du blot dit spørgsmål i hjælpeboksen – så får du med det samme svar og mulighed for at læse mere om emnet.

Og det er ikke kun lønsystemet, du kan få hjælp til. Vi hjælper dig også med HR og personale via Lønguiden, som du også har direkte adgang til fra DataLøn. Her finder du en masse viden om, hvad du skal være opmærksom på, når virksomheden ansætter nye medarbejdere, hvad en lønseddel skal indeholde, hvordan du håndterer ferie, barsel og sygdom og meget mere. Og du kan downloade skabeloner til kontrakter, tillæg, bruttolønsaftaler, kørebøger, opsigelser osv.

Læs mere om vores services
 


96077471a44e6850_800x800ar.png

Vælg et online lønsystem, der leverer direkte til mit.dk

Med et online lønsystem fra DataLøn skal du ikke bekymre dig om løn til tiden. Vi sørger for rettidig udbetaling af lønnen og sender alle lønsedler direkte til medarbejdernes mit.dk. Så slipper både du og medarbejderne for at holde styr på papirerne. Og alle oplysninger ligger trygt og sikkert online.

Dit lønsystem giver dig også adgang til dit eget online e-arkiv, så du nemt og bekvemt kan gemme alle dine lønbilag og beholde det store forkromede overblik ét sted. På den måde overholder du også GDPR-reglerne, da e-arkivet sikrer den korrekte opbevaring af de persondata, der ligger i dine løndata.

Du kan også bruge dit online e-arkiv til at gemme andre dokumenter med personoplysninger i - som for eksempel ansættelseskontrakter, tillæg og referater. Det gør dit administrative arbejde nemmere og billigere – og så slipper virksomheden for potentielle bøder fra Datatilsynet på den front. Bøderne kan beløbe sig til op til 4 procent af omsætningen.

Vil du være opdateret på GDPR, med særligt fokus på det at have medarbejdere og behandlingen af deres persondata, kan du tage et kig på vores forskellige GDPR-webinarer.

Vil du vide mere om vores lønsystem?

Har du spørgsmål til dit valg af lønsystem eller behov for sparring, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi har dygtige konsulenter, der sidder klar til at tage en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed med at få glæde af vores populære lønsystem. Det lønprogram, du vælger, skal jo passe til de behov, du og virksomheden har i forhold til den daglige løn- og personaleadministration. Det skal være det bedste for jer i forhold til både pris, funktioner og service.

Derfor anbefaler vi, at du ringer til os, eller lader os ringe dig op - så hjælper vi dig med at finde den løsning, der passer bedst til netop dig og din virksomhed.

Bliv ringet op   Skriv til os