Mere end en halv million lønsedler hver måned

Vi har gennem mange års erfaring udviklet et lønværktøj, som er nemt og gennemskueligt for dig, der vil lave virksomhedens lønsedler via et gennemtestet software. Der er allerede mere end 60.000 danske virksomheder, der laver lønsedlerne via DataLøn. Det gør lønsedlerne til de mest udbredte i Danmark med omkring en halv million styk pr. måned.

Med en lønseddel fra DataLøn er I sikret en nem løsning, som kan tilpasses til netop jeres behov. Det gælder, uanset om jeres medarbejdere får:

  • Timeløn,
  • Fast månedsløn,
  • Provisionsløn,
  • Akkordløn,
  • Bonus, tillæg eller andre løntyper.

Det hele kommer med på virksomhedens lønsedler, som medarbejderne selv kan hente i mit.dk eller i deres e-Boks.

Læs mere om DataLøn lønsystem

Lav selv lønsedlerne – eller lad os

Uanset om du ønsker at lave lønsedler selv (og ved hvordan man laver en lønseddel), eller om du ønsker et gennemtestet og nemt system, hvor vi laver lønsedler for dig, så har vi en løsning, der passer til netop dig og dine ønsker. Og hvor du kan være helt sikker på, at dine medarbejdere får en korrekt lønseddel hver gang.
 
Vi tilbyder mange forskellige løsninger til løn, som du kan tilpasse til hverdagen i din virksomhed. Hvis du foretrækker at bruge mest mulig tid på din virksomheds kerneforretning og din egentlige faglighed, så lad os hjælpe dig og klare både lønnen og lønsedlerne for dig. Denne mulighed hedder LønAdministration.
 
Du kan dog også sagtens selv bruge vores software og selv lave lønsedlerne med DataLøn. Systemet er nemt at bruge, og bliver du i tvivl om noget undervejs, kan du altid få hjælp ved at ringe, skrive eller chatte med vores løneksperter.

Derfor skal du vælge vores software til dine lønsedler

  • Vi har Danmarks bedste lønsystemer til alle typer virksomheder.
  • Du betaler 0 kroner i startomkostninger.
  • Medarbejderne får deres lønsedler direkte i mit.dk eller e-Boks.

Hvis det er første gang, du skal vælge et system til at lave dine lønsedler i, kan det måske virke uoverskueligt at finde den rigtige. For at hjælpe dig har vi lavet en gratis tjekliste, hvor du kan se, hvad dit lønsystem bør kunne.

Lav dine lønsedler ligesom 60.000 andre

Mere end 60.000 virksomheder bruger DataLøn, og det betyder, at over en halv million hver måned modtager deres lønsedler via os.

Den store succes skyldes, at vores software gør det nemt at udbetale løn, så alle medarbejdere får deres løn og lønseddel til tiden – og automatisk får den i mit.dk eller i deres e-Boks.

DataLøn har flere automatiserede funktioner, som gør det nemt, hurtigt og sikkert for dig at lave lønsedler til medarbejderne. Hvis dine medarbejdere får den samme løn gang efter gang, kan funktionen autoløn for eksempel danne både løn og lønsedler helt automatisk hver måned. Du skal blot fodre systemet med oplysningerne én gang, så går resten af sig selv, og du kan bruge din tid på andre opgaver.

Når medarbejderne får deres lønseddel fra DataLøn, kører alle indberetninger og overførsler til SKAT, ATP, barselsfonde, feriefonde, pension osv. også automatisk. Og er der en måned, hvor du ikke laver nogen lønsedler, så sørger vi automatisk for en 0-indberetning til SKAT. Så slipper du selv for at huske på det – og undgår bøder fra SKAT.

Lønseddel med tilfredshedsgaranti

Fordi vi arbejder målrettet ofr til enhver tid at levere markedets stærkeste lønsystem, tilbyder vi fuld tilfredshed eller pengene tilbage inden for de første 3 måneder. Det er din tilfredshedsgaranti.

Når du vælger DataLøns software til dine lønsedler, hjælper vi dig naturligvis godt i gang. Vores dygtige konsulenter hjælper dig med at sætte dine medarbejdere og deres data op. Herefter er du klar til at lave dine lønsedler – og du kan naturligvis altid ringe til os, hvis du har brug for hjælp.

Hvis du mod forventning – inden for de første 3 måneder – finder ud af, at du ikke er fuldt tilfreds med at bruge vores software til virksomhedens lønsedler, kan du bruge din tilfredshedsgaranti. Den betyder, at du kan få pengene for de første 3 måneder retur. Du kan dermed gå i gang med lave løn og lønsedler, uden at du binder dig til noget.

Kontakt os her   Læs mere om DataLøn

Få lønsedler leveret direkte i mit.dk

Når du bruger DataLøn, kan vi sende dine medarbejderes lønsedler direkte til deres mit.dk (eller deres e-Boks). Når lønsedlerne bliver sendt til mit.dk, sparer du tid penge på porto, mens medarbejderne får mulighed for at samle deres lønsedler digitalt ét sted.

Som arbejdsgiver har du pligt til at udlevere en lønseddel til dine medarbejdere, og leverer du den digitalt i mit.dk eller e-boks, lever du ikke blot op til forpligtelsen til at give medarbejderne en lønseddel. Du leverer den også sikkert og til tiden.

Med mit.dk eller e-Boks app til både iPhone og Android kan alle medarbejdere se deres lønsedler, hvor og hvornår det passer dem.

Sådan får du de rigtige lønsedler

Med DataLøn i ryggen er du og dine medarbejdere sikret nemme og overskuelige lønsedler, der er til at forstå og indeholder alt, hvad en lønseddel skal indeholde. En lønseddel er sjældent ens fra firma til firma, da der kan være specielle forhold i enkelte virksomheder, der adskiller sig fra andre.
 
At virksomheder sjældent er ens, forstår vi hos DataLøn, og det er en af grundene til, at vi er Danmarks mest benyttede lønsystem. Det betyder, at lønsedlerne reflekterer den enkelte virksomheds behov.
 
Du kan således tilpasse lønsedlerne i DataLøn med netop de løndele, der passer til den løn, du skal udbetale til virksomhedens medarbejdere. Og du kan selv bestemme, hvilken tekst der skal stå ved de enkelte løndele – og altså den tekst der i sidste ende kommer med på lønsedlen.
 
Læs mere om dine muligheder med DataLøns funktioner og fordele.

Hvad koster det at lave dine lønsedler i DataLøn?

DataLøn Basis Plus er det abonnement, som flest af vores kunder vælger. Her kan du lave nem og sikker løn, og hvis behovet skulle opstå, kan du altid få hjælp af vores lønkonsulenter. Hvis du vil klædes rigtig godt på og have din egen livline til personalejura, er DataLøn Ekspert det rigtige abonnement til dig.
 
Ud over abonnementet betaler du en fast lav pris for hver lønseddel, du laver. Du kan beregne din pris her.

Vil du vide mere om vores lønsedler?

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores lønsedler og dine muligheder med dem. Vi hjælper dig med at bygge lønsedlerne op og finde det abonnement, der passer til netop din virksomheds behov.
 
Udfyld dine kontaktoplysninger og bliv ringet op af vores dygtige medarbejdere.