Mere end en halv million online lønsedler hver måned

Vi har gennem mange års erfaring udviklet et lønværktøj, som er nemt og gennemskueligt for dig, der vil lave virksomhedens lønsedler online. Der er allerede mere end 60.000 danske virksomheder, der laver lønsedlerne via DataLøn – det gør denne lønseddel skabelon på nettet til den mest anvendte i Danmark.

Med en lønseddel fra DataLøn er I sikret en nem løsning, som kan tilpasses til netop jeres behov. Det gælder, uanset om jeres medarbejdere får:
  • Timeløn,
  • Fast månedsløn,
  • Provisionsløn,
  • Akkordløn,
  • Bonus, tillæg eller andre løntyper.

Det hele kommer med på virksomhedens online lønsedler, som medarbejderne selv kan hente i deres e-Boks på nettet.

Læs mere om DataLøn lønsystem

Lav selv lønsedlerne online – eller lad os

Uanset om du ønsker at lave lønsedler selv (og ved hvordan man laver en lønseddel), eller om du ønsker et gennemtestet og nemt system, hvor vi laver lønsedler for dig, så har vi en løsning, der passer til netop dig og dine ønsker. Og hvor du kan være helt sikker på, at dine medarbejdere får en korrekt lønseddel hver gang.
 
Vi tilbyder mange forskellige løsninger til løn, som du kan tilpasse til hverdagen i din virksomhed. Hvis du foretrækker at bruge mest mulig tid på din virksomhed – og alle de andre opgaver i din hverdag – så lad os hjælpe dig og klare både lønnen og lønsedlerne for dig. Denne mulighed hedder LønAdministration.
 
Du kan dog også sagtens bruge vores skabelon og selv lave lønsedlerne online med DataLøn. Systemet er nemt at bruge, og bliver du i tvivl om noget undervejs, kan du altid få hjælp ved at ringe, skrive eller chatte med vores løneksperter.

Derfor skal du vælge vores skabelon til dine lønsedler

  • Vi har Danmarks bedste lønsystemer til alle typer virksomheder.
  • Du betaler 0 kroner i startomkostninger.
  • Medarbejderne får deres lønsedler online, direkte i e-Boks.
Hvis det er første gang, du skal vælge en skabelon til at lave dine lønsedler i, kan det måske virke uoverskueligt at finde den rigtige. For at hjælpe dig har vi lavet en gratis tjekliste, hvor du kan se, hvad dit nye lønsystem – og dermed din skabelon til lønsedlerne – bør kunne.

Hent din tjekliste her.

Modtag lønsedler online ligesom 60.000 andre

Mere end 60.000 virksomheder bruger DataLøn, og det betyder, at over en halv million hver måned modtager deres lønsedler online via os.

Den store succes skyldes, at skabelonen gør det nemt at udbetale løn, så alle medarbejdere er sikret deres lønseddel til tiden – og automatisk får den online i deres e-Boks.

DataLøn har faktisk flere automatiske fordele, som gør det nemt, hurtigt og sikkert for dig at lave lønsedler til medarbejderne. Med autoløn bliver løn og lønsedler dannet helt automatisk hver måned – du skal bare skrive oplysningerne i online skabelonen én gang, så går resten af sig selv, og du kan bruge din tid på andre opgaver. Det er smart, hvis dine medarbejdere får en fast månedsløn.

Når du bruger lønseddel skabelonen fra DataLøn, kører alle indberetninger og overførsler til SKAT, ATP, barselsfonde, feriefonde, pension osv. også automatisk. Og er der en måned, hvor du ikke laver nogen lønsedler, så sørger vi automatisk for en 0-indberetning til SKAT. Så slipper du selv for at huske på det – og undgår bøder fra SKAT.

Online lønseddel skabeloner med tilfredshedsgaranti

Fordi vi ved, at vores system er markedets bedste, tilbyder vi fuld tilfredshed eller pengene tilbage inden for de første 3 måneder. Det er din tilfredshedsgaranti.

Når du vælger DataLøns online skabelon til dine lønsedler, hjælper vi dig naturligvis godt i gang. Vores dygtige konsulenter hjælper dig med at sætte din lønseddel skabelon op, så den matcher netop din virksomhed og dine behov. Herefter er du klar til at lave dine lønsedler – og du kan naturligvis altid ringe til os, hvis du har brug for hjælp.

Hvis du mod forventning – inden for de første 3 måneder – finder ud af, at du ikke er fuldt tilfreds med at bruge vores online skabelon til virksomhedens lønsedler, kan du bruge din tilfredshedsgaranti. Den betyder, at du får pengene for de første 3 måneder retur. Du kan dermed gå i gang med at bruge online skabelonen, uden at du binder dig til noget.

Kontakt os her   Læs mere om DataLøn

Vaelg et loensystem der klarer alt via e-Boks

Få lønsedler online, direkte i e-Boks

Når du bruger vores skabelon, kan vi sende din og dine medarbejderes lønsedler online, direkte til e-Boks. Når lønsedlerne bliver sendt til e-Boks på nettet, sparer du tid og penge på porto, mens medarbejderne får mulighed for at samle deres lønsedler ét sted.

Som arbejdsgiver har du pligt til at udlevere en lønseddel til dine medarbejdere, men det er ikke et krav, at lønsedlen skal være printet på papir. Det betyder, at du med e-Boks lever op til forpligtelsen til at give medarbejderne en lønseddel – den ligger bare online.

Med e-Boks app til både iPhone og Android kan alle medarbejdere se deres lønsedler online, hvor og hvornår det passer dem.

Sådan får du de rigtige online lønsedler

Med DataLøn i ryggen er du og dine medarbejdere sikret nemme og overskuelige lønsedler, der er til at forstå og indeholder alt, hvad en lønseddel skal indeholde. En lønseddel er dog ikke nødvendigvis ens fra firma til firma, da der kan være specielle forhold i enkelte virksomheder, der adskiller sig fra andre.
 
Denne diversitet forstår vi hos DataLøn, og det er en af grundene til, at vi er Danmarks mest anvendte online system – fordi vi forstår forskellene og tilpasser lønsedlerne til netop din virksomheds behov.
 
Derfor kan du tilpasse DataLøns online skabelon med netop de løndele, der matcher den løn, du skal udbetale til virksomhedens medarbejdere. Og du kan selv bestemme, hvilken tekst der skal stå ved de enkelte løndele – og dermed den tekst, der kommer til at stå på lønsedlen.
 
Læs mere om dine muligheder med DataLøns funktioner og fordele.
 

Lav en lønseddel ud fra en gennemtestet lønseddel skabelon

Selvom lønsedler kan være forskellige, er der visse elementer, som går igen. Vores lette og overskuelige opsætning af lønsedler giver en lønseddel skabelon, der er nem at gennemskue for medarbejderne.

Lønsedler fra DataLøn er kronologisk opbygget, og det gør det let at se på lønsedlen præcis hvilke beløb og procentsatser, der er gået til for eksempel ATP, AM-bidrag, A-skat mm., ligesom det er let at se opsparet ferie, ferietillæg, feriepenge, pension osv.

Hvis du undervejs bliver i tvivl om, hvordan du bruger online skabelonen til dine lønsedler, kan du altid ringe og få hjælp. Vores løneksperter sidder klar til at rådgive dig alle hverdage – uanset om du foretrækker at få hjælp via telefon, mail eller chat. Læs mere om vores service og rådgivning.

 

Hvad koster det at lave dine lønsedler i vores online skabelon?

Når du bruger DataLøn, kan du selv vælge, hvor meget hjælp du vil have til at lave lønsedlerne. Hvis du er rutineret i at udbetale løn og lave lønsedler, er DataLøn Basis det rigtige abonnement til dig.
 
Hvis du derimod er knapt så vant til at lave løn og lønsedler og gerne vil have hjælp til at rette i lønnen, hvis noget går galt, så bør du vælge DataLøn Basis+. Og hvis du vil klædes rigtig godt på og have din egen livline til personalejura, er DataLøn Ekspert det rigtige abonnement til dig.
 
Ud over abonnementet betaler du en fast lav pris for hver lønseddel, du laver. Du kan beregne din pris her.
 

Vil du vide mere om vores lønseddel skabelon?

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores online lønseddel skabelon og dine muligheder med den. Vi hjælper dig med at finde den rigtige skabelon og det rigtige abonnement, der passer til netop din virksomheds behov for lønsedler.
 
Udfyld dine kontaktoplysninger og bliv ringet op af vores dygtige medarbejdere.