Kom stærkt fra start efter nedlukningen

Nu hvor du endelig har åbnet din café, restaurant eller hotel igen, har du sikkert rigeligt at se til. Planday og DataLøn hjælper dig i gang med et godt tilbud, så du kan fokusere på at tjene penge. 

Hør mere om tilbuddet

 

Registrer tid og lav løn gratis indtil 30/6!

Lige nu kan du få gratis adgang til 2 gode systemer, hvor meget af dit administrative arbejde kører helt automatisk - så du kan fokusere på at tjene penge. 

Med Planday kan du nemt holde styr på vagtplanlægning og tidsregistrering af dine medarbejdere, når I åbner igen. Og når lønnen skal køres, bliver det med ro i maven. Vi lover nemlig automatiske indbetalinger til det offentlige og hotline direkte til vores lønkonsulenter, der kan hjælpe dig i mål med lønnen.

Tilbuddet gælder til og med den 30/6. Og jo før du kommer i gang, jo længere tid kan du bruge systemerne kvit og frit.

Få overført tidsregistreringerne til DataLøn automatisk!

Vi hjælper dig med at sætte integrationen op, så godkendte tidsregistreringer automatisk bliver overført til DataLøn. Så slipper du for at taste arbejdstid ind 2 gange - det gør det en hel del nemmere at lave løn.

Hør mere om tilbuddet

 

Spar tid med en online vagtplan

Planday er en workforce management platform, der gør det muligt for virksomhedsledere og medarbejdere at planlægge og administrere personalets vagter effektivt samtidig med, at den forenkler kommunikationen. Med over 12 års ekspertise i branchen er Planday løsningen, der opfylder virksomhedernes unikke behov, hvorfor nogle af verdens største brands har tillid til systemet.

Uanset hvad din virksomhed beskæftiger sig med, får Planday din dag til at fungere.

Lav løn med ro i maven

Med DataLøn er du sikker på, at lønnen kører, som den skal. Meget af dit lønarbejde bliver nemlig automatiseret, så du ikke skal tænke på, om der er indberettet og overført løn til tiden. Det hele sker automatisk til SKAT, ATP, barselsfonde, feriefonde, pension og mere. Det sparer tid og ressourcer, som du kan bruge på andre opgaver. 

Du kan også få hjælp til alt fra lønfaglige til personalejuridiske spørgsmål. Du ringer bare, hvis du er i tvivl om noget. 

Hør mere om tilbuddet

Hør mere om tilbuddet

Er du interesseret i at høre mere om tilbuddet, kan du udfylde dine oplysninger herunder - så bliver du kontaktet af John Mathiesen.

Han sidder klar til at forælle dig mere om systemerne og tilbuddet.  

OBS! Tilbuddet gælder til og med den 30. juni 2021, og gælder kun nye Planday og DataLøn kunder.

Jeg vil gerne høre mere om: