Kom stærkt fra start efter nedlukningen

Nu kan du snart åbne din café, restaurant eller hotel igen, og du har sikkert rigeligt at se til. Planday og DataLøn hjælper dig i gang med et godt tilbud, så du kan fokusere på at tjene penge. 

Registrer tid og lav løn gratis indtil 30/6!

Lige nu kan du få gratis adgang til 2 gode systemer, hvor meget af dit administrative arbejde kører helt automatisk - så du kan fokusere på at tjene penge. 

Med Planday kan du nemt holde styr på vagtplanlægning og tidsregistrering af dine medarbejdere, når I åbner igen. Og når lønnen skal køres, bliver det med ro i maven. Vi lover nemlig automatiske indbetalinger til det offentlige og hotline direkte til vores lønkonsulenter, der kan hjælpe dig i mål med lønnen.

Tilbuddet gælder til og med den 30/6. Og jo før du kommer i gang, jo længere tid kan du bruge systemerne kvit og frit.

Få overført tidsregistreringerne til DataLøn automatisk!

Vi hjælper dig med at sætte integrationen op, så godkendte tidsregistreringer automatisk bliver overført til DataLøn. Så slipper du for at taste arbejdstid ind 2 gange - det gør det en hel del nemmere at lave løn.

 

Få DataLøn og Planday gratis indtil 30/6

Du bestemmer helt selv om du vil tilmelde dig Planday, DataLøn eller begge dele, men vi anbefaler at du tilmelder dig allerede i dag. Jo før du tilmelder dig, jo længere tid kan du arbejde i systemerne kvit og frit.

Når du har udfyldt formularen, vil du blive ringet op inden for 1 hverdag, så vi kan hjælpe dig i gang.

OBS! Tilbuddet gælder til og med den 30. juni 2021, og gælder kun nye Planday og DataLøn kunder.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til os på 72 27 90 19.


 

Jeg vil gerne høre mere om: