Prisliste for lønpartnere

Du betaler én samlet pris på 20 kroner for hver lønseddel, du laver i DataLøn. Derudover giver dit serviceabonnement fri adgang til support og rådgivning samt et e-arkiv, hvortil vi sender alle dine kunders lønbilag.


Prisen dækker ubegrænset brug af funktionaliteter i DataLøn, herunder selve lønkørslen, beregninger, overførsler og indberetning til SKAT og andre myndig­heder. Prisen dækker også overførsler til lønmodtageres e-Boks.

Økonomiske fordele for dig og dine kunder Få mere for mindre Gratis rettelser og korrektioner
Løn

Økonomiske fordele for dig – og dine kunder

Med en Lønpartner-aftale kan du tilbyde dine kunder en attraktiv pris på at få lavet løn i DataLøn. Dit serviceabonnement beregnes ud fra alle dine kunders samlede antal lønmodtagere, og du – og dine kunder får alle fordelene ved basis+ (for eksempel gratis korrektioner) og PersonaleGuide oveni.

Priseksempel

Hvis du for eksempel har 4 kunder med 5-10 lønmodtagere, er din pris på abonnementet kun 319 kr. pr. måned mod en samlet normalpris på 956 kr. for basis+. Og dine kunder sparer desuden i alt 288 kr. pr. måned på PersonaleGuide.

Gratis rettelser og korrektioner

Selv den mest erfarne lønbogholder kan få brug for hjælp i forbindelse med lønind-beretningen eller ved korrektioner i DataLøn og eIndkomst. Som Lønpartner har du adgang til vores VIP-hotline, hvor vi typisk svarer inden for et par minutter. Og så er korrektioner i tidligere lønbehandlinger og rettelser i eIndkomst for dine kunder med i serviceabonnementet.

Vi hjælper dig godt i gang

Snak med en rådgiver

Har du spørgsmål eller behov for sparring, er du velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar til at tage en en uforpligtende snak om, hvordan DataLøn kan hjælpe dig og din virksomhed. Ring eller skriv til os - så kan vi rådgive dig om samarbejde og vores partnerkoncept. 

 

 

 

Kontakt os