DataLøn Tid:

Registrer tid via terminaler på arbejdspladsen

Hvordan fungerer det?

Tjek ind og ud
Med terminalen tjekker medarbejderne ind, når de møder ind på arbejde, og tjekker ud igen, når arbejdsdagen er forbi. Medarbejdernes planlagte vagter kan ses på terminalen.

Tjekker medarbejderne ind eller ud for tidligt eller for sent i forhold til den planlagte vagt, bliver de bedt om at angive en årsag.

Årsagerne defineres af dig som arbejdsgiver og kan eksempelvis være afspadsering, sygdom, ferie, egen tid, overtid, kursus eller andet.

 

Tolerance 
Når du planlægger vagter til dine medarbejdere, kan du samtidig oprette en tolerance. Det kan eksempelvis være en tidsperiode på 5, 10 eller 15 minutter før eller efter vagten starter eller slutter.

Inden for denne tidsperiode kan medarbejderen stadig tjekke ind eller ud inden for den planlagte tid.

Du kan opsætte forskellige tolerancer for forskellige medarbejdere, afdelinger eller medarbejdergrupper.

 

Webløsningen

Webløsningen giver dig overblik over alle medarbejdernes indberetninger, og du kan nemt overføre data til jeres økonomi- og lønsystem.

Læs mere om webløsningen

 

DataLøn Tid app

Med appen kan medarbejderne registrere tid, kørsel, udlæg og meget mere på farten. De får det fulde overblik, og det bliver sendt direkte til godkendelse.

Læs mere om appen

 

Book en gratis demo

DataLøn Tid kan rigtig meget! Faktisk er der over 150 funktioner, som du kan slå til og fra. Det lyder af meget, men systemet bliver selvfølgelig tilpasset efter jeres behov.

Er du nysggerig på, hvordan det kommer til at se ud?

Så book en gratis demo hos os. En demo er en 1-1 rundvisning, hvor vi går i dybden med lige netop jeres behov. Vi viser dig hvad systemet kan, og hvordan du nemt holder styr på vagter, projekter og selvfølgelig tidsregistreringerne. Og har du spørgsmål, så fyrer du bare løs. 

Book en gratis demo