DataLøn Tid:

Registrer tid via terminaler på arbejdspladsen

Hvordan fungerer det?

Vagtplanlægning
Vagtplanlægningen foregår i planlægningsmodulet i administrationen, hvor du som administrator kan planlægge vagter, ferie og andet fravær for medarbejderen, samt få overblikket over den registrerede arbejdstid.

Tjek ind og ud
Med terminalen tjekker medarbejderne ind, når de møder ind på arbejde, og tjekker ud igen når arbejdsdagen er forbi. Medarbejdernes planlagte vagt kan ses på terminalen.

Tjekker medarbejderne ind eller ud for tidligt eller for sent i forhold til den planlagte vagt, bliver de bedt om at angive en årsag.

Årsagerne defineres af dig som arbejdsgiver, og kan eksempelvis være afspadsering, sygdom, ferie, egen tid, overtid, kursus eller andet.

Tolerance
Du kan opsætte en tolerance, som er den tidsperiode, hvor medarbejderne kan tjekke ind eller ud uden at skulle angive en årsag. Tolerancen kan eksempelvis være +/- 10 minutter før vagten starter eller slutter. Du kan opsætte forskellige tolerancer og årsager for forskellige medarbejdere, afdelinger eller medarbejdergrupper.

 

Book en gratis demo

DataLøn Tid kan rigtig meget! Faktisk er der over 150 funktioner, som du kan slå til og fra. Det lyder af meget, men systemet bliver selvfølgelig tilpasset efter jeres behov.

Er du nysggerig på, hvordan det kommer til at se ud?

Så book en gratis demo hos os. En demo er en 1-1 rundvisning, hvor vi går i dybden med lige netop jeres behov. Vi viser dig hvad systemet kan, og hvordan du nemt holder styr på vagter, projekter og selvfølgelig tidsregistreringerne. Og har du spørgsmål, så fyrer du bare løs. 

Book en gratis demo