Vil du også tilbyde tandforsikring til dine medarbejdere?

I DataLøn har alle medarbejdere en tandforsikring som personalegode. Hvis du også vil tilbyde en tandforsikring til dine medarbejdere, kan du tilmelde din virksomhed hos Dansk Tandforsikring via DataLøn.

 

Læs mere hos Dansk Tandforsikring

 Majken Havn

Personalegode redder Majkens ferie

Majken Havn havde aldrig haft problemer med tænderne før sommeren 2018. Dengang stod hun med tre visdomstænder, der skulle fjernes, og begyndende paradentose. Men heldigvis var hun forsikret hos Dansk Tandforsikring. Det havde hendes arbejdsgiver nemlig sørget for.

Som medarbejder hos DataLøn er Majken forsikret, da hendes arbejdsgiver har valgt en forsikring hos Dansk Tandforsikring som personalegode.

“Vi fik forsikringen i foråret 2017, men jeg skænkede det ikke en tanke, før uheldet pludselig var ude”.

 

Læs hele historien her

Hvorfor skal jeg tilbyde mine medarbejdere personalegoder?

Hvordan fastholder du dine bedste medarbejdere? Og hvordan tiltrækker du nye?

Der er kommet flere ledige stillinger, og det betyder, at det er lettere for medarbejdere at skifte job - og dermed typisk er sværere for arbejdsgivere at fastholde medarbejdere. Løn handler ikke længere bare om kroner og ører, men om lønpakker med personalegoder.

Personalegoder er en god måde at vise, at du gerne vil sørge godt for dine medarbejdere. Hele 37 % af vores kunder er interesserede i, at deres medarbejdere skal have en tandforsikring som personalegode. Derfor har DataLøn og Dansk Tandforsikring indgået en aftale, der giver dig mulighed for at tilbyde dine medarbejdere en tandforsikring.


 

 

Tandforsikring

Derfor skal du tilbyde en tandforsikring

Det kan være dyrt at gå til tandlægen - især uden en forsikring. Og en undersøgelse viser, at medarbejdere i gennemsnit bruger 7,52 arbejdstimer årligt på at gå til tandlægen. Langt det meste af tiden bruger de på at få lavet billigere løsninger end den optimale behandling - simpelthen fordi det er for dyrt

Som kunde i DataLøn kan du hjælpe dine medarbejdere ved at tilbyde dem en tandforsikring. Normalt er det kun større virksomheder, der har den mulighed, men vi har lavet en aftale med Dansk Tandforsikring, som betyder, at vores kunder også kan få dette medarbejdergode - uanset hvor mange medarbejdere I har.

Dermed skiller du dig ud på den fede måde, når potentielle medarbejdere skal vælge ny arbejdsplads. I DataLøn har vi medarbejdere selv adgang til tandforsikringen som personalegode, og vi er vilde med det. Måske har du allerede læst Majkens historie?

Vær opmærksom på, at medarbejderen beskattes af dette personalegode. Du kan høre mere om den konkrete beskatning hos Dansk Tandforsikring.

Læs mere hos Dansk Tandforsikring

"Dansk Tandforsikring via DataLøn er smart og billigt, så selvfølgelig skal vi da have det til medarbejderne"

Thomas Lundshof, som er indehaver af TL-Gruppen, har sørget for, at hans medarbejdere har en tandforsikring som personalegode.

For Thomas Lundshof giver det ham stor værdi, at han kan administrere personalegodet sammen med lønnen.

 

Læs hele historien her

 

 

Med DataLøn får du mere end bare et lønsystem

Ud over Dansk Tandforsikring arbejder vi hele tiden på flere personalegoder, som du kan tilbyde dine medarbejdere. 

DataLøn er nemlig meget mere end et lønsystem. Vi er et hold af eksperter, der sidder og hjælper med alt fra lønfaglige til personalejuridiske spørgsmål, og vi hjælper med at du får indberettet korrekt til det offentlige. Vi er først med den nyeste viden inden for løn og HR, og det betyder, at du kan være sikker på, at lønnen kører helt efter reglerne. 

Er du endnu ikke kunde, synes vi, at du bør tage et kig på, hvad vi kan tilbyde. Vi arbejder nemlig hele tiden på at gøre dit lønarbejde lettere. 

Læs mere om DataLøn

Er du ikke DataLøn-kunde?

    Før du kan tilmelde din virksomhed via DataLøn, skal du være kunde hos os.

    Interesseret? Så ringer vi dig op i snarest muligt.


 
*